Dagen!

Jag vaknade av klockan som ringde kvart i 6 i morse hemma hos ida. Så jag och Sara gick upp då, drack en kopp kaffe, tog en morgoncigg. Och sen var det bara ut och hämta tvätten i tvättstugan som hängt över natten, hur ska man hinna få sina kläder torra när det där torkrummet inte funkar?!?!
Fast det kan ju bero på att det var proppfullt av kläder i torkrummet, jag lovar, man skulle inte ens få plats att hänga upp ett par strumpor. =P
Men ska man tvätta så ska man väl ändå göra det ordentligt?

Klockan halv 9 började jag och Sara göra oss iordning för att Sara skulle vara hos ortopeden vid halv 10,
"Doktorn" kommer ut i väntrummet och ropar upp: Sara Gyllensten!
så jag hämtar en tidning och tänker att det här kommer ju ta en evighet. men efter ungefär 6-7 minuter kommer Sara ut från rummet och ser lite tveksam ut till alltihopa.!
så vi börjar gå mot bilen och då säger Sara lite argt. :
"Hur kan han veta att det är bråskbildning i knät när han bara böjde några gånger, han jämförde ju inte ens med mitt andra knä" !?!

Hahah hon är ju för bra rolig, inte kan man tänka positivt när man ska få gå på sjukgymnastik, Neeej icke, det kostar ju pengar, Och nej det är ju klart att sjukgymnastik inte kommer att hjälpa =P Eller Sara, hur va det? <3

När vi hade satt oss i bilen så for vi hem till mig med all min rena tvätt. Det är verkligen hur skönt som helst att ha allt rent, och då menar jag verkligen ALLT! =)

När vi kom hem till mig var både mamma och pappa hemma, så vi tog en morgonfika med dom också, =)
Sen åkte Pappa till Rimbo och hämtade min nya dator. är verkligen hur skönt som helst att ha en egen dator, som man får ha sina egna saker på utan att någon behöver rota bland dom, =P
Så Sara var snäll och hjälpte mig och installera allt så nu sitter jag här med datorn och är verkligen hur nöjd somk helst. det känns nästan som julafton, =)

Det kändes som om klockan stog stilla idag hela dagen. men sen blev den äntligen 3 på eftermiddagen och jag och Sara satt oss i bilen och åkte till danderyd för att Sara skulle på arbetsintervju och jag skulle lämna ett papper till min chef, så det blev 2 flugor i en smäll. =P
Efter arbetsintervjun blev det donken för hela slanten, och det var GOTT kan jag lova.!
När vi hade fått i oss "maten" så blev det till att fara hemåt. så Sara släppte av mig här och sen for hon vidare hem mot Herräng.

Och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda. Men det lär nog bara bli lugnt för imorgon blir det jobb igen =)
Ett sånt där långt 15 timmars pass. men det är ju så roligt så det känns inte alls jobbigt att jobba så många timmar. =P

Nej nu blir det unga mödrar på 5:an, kanske skriver senare om jag har något att berätta.
Ha det gott!

Bye Bye!


HejHopp!

Hej!
nu sitter jag här hemma och ska snart göra mig iordning för att åka och jobba långpass på 15 timmar, men det går ju så bra att jobba så det är ju inga problem. 
Nu  väntar på att datorn som pappa beställt åt mig ska komma, men den kommer nästa vecka någongång. men det kommer vara mycket lättare att jobba natt om man har någonting att göra. får väl ta och börja skriva en bok eller nått.?!?
För det lär ju inte vara så mycket folk vakna mitt i natten i veckan för att göra mig sällskap på msn skulle jag tro =P

Pratade med Sara i telefonen för en stund sen, och vi bestämde oss för att gå på bio nästa vecka för att se"I taket lyser stjärnorna" För vi båda älskade boken, jag tror och hoppas att vi kommer få en mysig måndagskväll tillsammans i biosalongen med popcorn och massa gott. =)



Nej dags för att göra sig iordning för att ta bussen mot Sthlm och göra någon nytta.! =)
Ha det bäst

Kramen och Pussen,!  / Anna

Just nu!

Just nu känns det så underbart bra, det känns som om allt faller på sin rätta plats. Just nu litar jag på min känsla och skiter i vad alla andra säger. Är inte det ganska bra?!? =)
Mitt liv börjar ordna upp sig, jag mår mycket bättre, har förmodligen fått jobb.
och Du, du gör det bara ännu bättre, och du vet vem du är! <3
Förlåt för allt som har hänt, allt som har sagts, allt som vi egentligen inte menar, allt som vart fel.
Du vet att jag alltid kommer finnas vid din sida vad som än kommer att hända.



 

<3 För det är du och jag mot världen! <3


Hmm!

Nåå Bra!

RSS 2.0