Sovdags!

Nu börjar klockan närma sig 2, och det är dags för att sova för min del,
Tänkte gå upp hyffsat tidigt i morgon för att städa lite här hemma, och sen åka till banken,
Mycket att göra imorgon så det är lika bra att släcka lampan och sova ett par timmar.
Nattie Nattie Bye! <3



Kramen och Pussen,!

Torsdag!

Hej Torsdag!
Idag har det inte hänt så mycket alls, bara varit hemma och tagit det lugnt med pappa!


Har slutat på jobbet i danderyd, men har även fått nytt jobb i Sthlm på en resturang, vilket ska bli jätte roligt att prova på.
Jag börjar i maj och det ska verkligen bli jätte spännande, Kommer att jobba med underbara människor och känna att det är roligt att gå till jobbet, Förra jobbet var också roligt men samtidigt var det jätte tungt både fysiskt och psykiskt. Så jag klarade inte av det även fast jag gjorde ett toppen jobb som jag många gånger fick höra. Men nu hoppas jag på att det ska bli roligare och att jag ska trivas. =) Vilket jag inte tror ska vara något problem. 


Imorgon Fredag, ska jag och pappa först till Banken, sen ska vi åka med Titan till Vetrinären och hoppas på att det inte är något allvarligt, men det tror jag inte =)
Sen ska vi göra några ärenden i Norrtälje och efter det bär det av till Sundbyberg hem till Josephine och Daniel för att festa till det lite, ska bli mycket trevligt, vi är ett gäng som kommer ha det kanon roligt. 


TjoooHeej, Have a nice day <3 


Ska det behöva vara så här?!?

HEJHEJ!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, och mycket har hänt,! men tänker inte ta upp allt här faktiskt.

För övrigt mår jag väl ganska bra, Förutom mensvärk som jag haft sen i tordags, men ingen mens har kommit, =/
Nu sitter jag hemma och tar mig en kopp te och lyssnar på musik. Imorgon ska jag in till norrtälje och träna med Sarah, och efter det blir det en fika hemma hos Anna, =)

En bild från Mobergs i fredags!

Vännerna!

Onsdag 15 April!

Vaknade av kaffedoften i morse vid 6 så då var det bara att kliva upp, dricka en kopp kaffe med ida och sen göra sig iordning.
När vi var klara gick vi ner till bussen och jag åkte hem till familjen Simonsson för att vara barnvakt, och här sitter jag nu och dricker ännu en kopp kaffe, har precis gjort ett pappersflygplan till Tom och en Loppa till Ann som dom sitter och pillar med. =) Tror att Pappan i huset kommer hem snart och då blir det till att åka hem och umgås med min familj och äta lite middag, kanske till och med blir så att jag putsar fönsterna som jag och ida lovade mamma att göra igår, men det hade vi ju inte tid med för det var ju sol ute, och då måste man ju sitta och sola lite så man får någon färg. =) Så vi får väl se om det blir så att jag tar mig i kragen och gör någon nytta, skulle behöva städa mitt rum också, =P

Igårkväll var vi hemma hos Anna H och kollade in hennes nya lya, den var verkligen jätte fin och mysig, där skulle till och med jag kunna tänka mig att bo utan att ens fundera, så vem vet Anna? du kanske får en innerboende. =P hehe

Imorgon blir det arbete igen, men ändå hur skönt som helst att bara behöva jobba en dag denna vecka eftersom att jag jobbade så mycket i påsk, så jag har verkligen uppskattat ledigheten jag har haft.

 Nej nu ska jag gå ut och ta mig en cigg och ringa min chef och fråga hur jag ska göra med min semester i sommar och hur jag ska fylla i min tidrapport från att jag jobbade i påsk.

Men får ta och slänga in ett inlägg sen med lite bilder från igår när jag och ida hade det skönt i solen.
Ha det guld gott folk.

Puss O Kram <3<3

Lördag-Påskafton-hemfärd!

Hej
Idag är det lördag och påskafton. =)
Är fortfarande ute på Ålön men ska åka hem om ca 4 timmar. Det ska bli riktigt skönt att komma hem och fira påsken med mamma och pappa.. Pappa är snäll och kommer och hämtar mig vid 4. =)
Det var jätte mysigt att grilla hemmagjorda hamburgare igår kväll. och inte nig med en underbart god middag så fick till och med jag ett påskägg av familjen. TackTack! =)

Nej nu ska jag spela lite kort med dom andra 2 barnen medans T tar en liten tupplur innan lunchen.
Men det kanske blir ett inlägg senare idag, men om det inte blir det så önskar jag alla en Glad Påsk.
För sen ska jag hem till mina kära föräldrar och fira PÅSK!!!! Saknar

Puss och kram och Glad Påsk! <3




Ålön!

Hejsan, just nu sitter jag på en ö som heter Ålön, jag är här och jobbar med T och hennes familj, Dagen idag har varit helt okej, Fint väder har det varit men blåst kanske ordentligt eftersom att vi är precis vid vattnet.
Till lunch fick vi korv med bröd ute på bryggan, mycket mysigt att sitta där med familjen och lyssna på fåglarna och kolla ut över vattnet efter luchen gick jag och T på en promenad runt ön, men det njöt T inte av lika mycket som jag. så det blev att pinna på med benen och komma in i stugan så T fick ta sig en liten tupplur, efter det var hon på mycket bättre humör och jag bakade tårta med dom andra 2 barnen för deras pappa fyller nämnligen år idag. Efter bakandet spelade vi lite kort.

Sen blev det chokladtårta med kaffe och saft. =) Barnen hade varit så gulliga och gått och plockat blommor som vi la på tårtan och runt pappans tallrik- så söta dom små liven. =)

Sen provande jag än en gång att gå promenad, denna gången uppskattades det lite mer men inte fullt ut så vi gikc hem igen, T fick middag och sen blev det en till tupplur på maten.. =P

Snart blir det middag för oss andra, Vi ska grilla hamburgare. GottisTottis =P
Sen ikväll blir det till att se Talang. sen ska jag nog knoppa, Jag måste ju vara pigg imorgon när jag ska leka med T hela dagen. Sen får jag äntligen åka hem och fira PÅSK med mammsen och pappsen, Man känner sig lite ensam när man sitter så här. men men jag får tänka pengar. =P hehe.
Sen är det ju så fint väder,

Nej nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan T vaknar. Hoppas ni alla har haft en underbar dag med en massa sol =)

Pussar och Kramar.!


Lite bilder från Igår och idag!















Så fint här där vi är. =) Så mysigt att gå promenader här. =)

Mjoodå!

Hej..

Det känns som om veckan bara sprungit iväg nu när man äntligen är ledig. och vad har jag gjort? inte ett piss.! Varit ute med hunden på långpromenad hela veckan, En dag åkte jag hem till Sara, annars händer det inte något roligt alls i mitt liv..

Jag vet inte riktigt heller hur jag mår, känner mig så deppig just nu, allt blir fel som jag gör, aldrig kan jag få känna riktig glädje, men det kommer väl med tiden får jag hoppas.
Nu känner jag bara att jag vill här ifrån, bort, till något nytt. Men vill samtidigt inte lämna vänner, familj och jobb. Okej jobbet kan man ju alltid få någon annan stans..

Imorgon (torsdag) ska jag åka och handla på Willy´s med mamma klockan 10. måste handla frukost och lite snacks till helgen när jag ska åka och jobba på flickans landställe, jag ska vara hemma hos dom vid 2 tiden på dagen, sen ska vi väl åka så fort allt är inpackat i bilen, sen tar det ungefär en och en halv timme innan man är framme med båt och hela köret. sen kommer jag inte hem förens på lördag på dagen någongång, och får se då kanske det skulle bli så att jag skulle träffa Linda och the gang. =) Vilket jag hoppas på. För linda är ju bara för go. Hur kul hade vi inte när vi var små. det som ploppar upp i huvudet först är STRUMPORNA !!! =D haha

Jag hoppas på att helgen bjuder på fint väder så att jag kan ta långa promenader med flickan på dagarna. jag hoppas även att helgen går fort så att jag kommer hem till nära och kära så fort som möjligt. jag vill ju också vara hemma och fira påsk med min familj och vänner, men nubben väntar väl på mig. =P

Nej nu ska jag ta en kvälls/natt promenad med hunden i SPÖregnet., Hur kul ä dä?!?!?!

Kanske slänger in ett inlägg innan jag sover.
Puss, kram och nyp i stjärten! <3

Underbar dag!

HejHopp!
Idag mår jag toppen bra, solen lyser och humöret är på topp.
Jobbade inatt och det gick kanon bra, Idag var hon så glad, hon låg och skrattade när hon vaknade och det blir ju min dag bara bättre av, Man mår så bra när andra mår bra.

Idag ska jag en sväng till Norrtälje med pappsen och strosa runt lite, kanske till och med blir så att jag övningskör, det gjorde jag igår (torsdag) och det gick kanon bra. =) Måste ju nästan ta och börja med körkortet nu så att man kan åka på Roadtrip med Sara. fast det hinner jag nog inte med till i sommar, men du sara har ju körkort så det blir till att du får köra så kan jag sitta brevid och dricka en öl eller två. vad säger du om det? =)

Vädret är underbart och snart ska jag ut och ta mig en promenix i solen med hunden. Det mår ju både jag och vovven bra av. speciellt nät det är så fint väder. Man kan inte annat än le när solen lyser, nu vill jag att sommaren ska komma så man kan ligga på standen och sola och bada,
Men våren måste komma först och nu får vi hoppas att den är här för att stanna.

Ikväll vet jag inte riktigt vad det bjuds på mer än att Dc och Josephine kommer och ska äta middag med familjen, kanske blir det så att man tar några glas vin till maten och sitter och snackar skit hela kvällen och bara myser, det var ju ett bra tag sen dom var här vilket är synd, men nu kommer dom äntligen och vi ska nog se till att det blir en riktigt mysig kväll. =)

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ta med hunden ut.

Vill bara berätta att jag är så glad att jag har mina vänner, vad skulle jag göra utan er? ni vet vilka ni är. <3

Hoppas att alla njuter i solen lika mycket som jag gör idag.
pussar och kramar! <3


Hoppas på att blommorna börjar blomma snart =)

Jobbigt

Hur kan man känna sig så maktlös, så värdelös och så ensam på samma gång,? Klockan är snart halv 2 och jag jobbar, ni som vet vad jag jobbar med vet varför jag skrev som jag gjorde i början,.. och frågan är hur länge kommer jag att klara av detta? jag vet inte vad jag ska ta mig till, dom sa att det var ett tungt arbete, men att det avr så här tungt,
Jag vill bara gråta för att jag känner att det inte finns mer att göra än vad jag redan gör.
varför, hur, när, hur vet jag?
Det finns så många frågor som verkligen ingen kan svara på. och det går knappt att ta reda på svaren själv heller, för hur ska jag veta om det är vid rätt tillfälle? om jag gör rätt sak?
Vill bara att hon ska  vara nöjd och glad och få sova när jag jobbar.
Men så ska man väcka henne varje halvtimme nu när hon är sjuk för att hon ska få medicin, och hur bra får hon sova under natten då?

Utöver det här med jobbet så känner jag mig så ensam, känns som om alla/allt bara försvinner, vad gör jag för fel?
Vill att allt ska bli som på film, allt ska sluta lyckligt och jag vill, jag vill.....

Nej de här tycker väl ingen är roligt att läsa, men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig,

Nu hoppas jag på en lugn natt och hoppas på att dagen imorgon blir bättre än den idag. jag har nämnligen känt mig nere hela dagen och ibland kommer bara tårarna utan att jag egentligen vill, varför är det så? finns det någon som kan förklara isånnafall?

Nej nu ska jag läsa mig en god bok och hoppas på att natten går fort. så jag får komma hem till min familj som betyder allt för mig, dom stöttar mig i allt jag gör, står vid min sida och vill bara mitt bästa. så jag vill hem och kramas med dom nu...Jag känner verkligen att jag behöver kramas med någon  nu.!

<3 VAD ÄR VÄRRE ÄN KÄRLEKENS PLÅGOR <3

Mer bilder från helgen.!

                                      


Tack Igen för en toppen helg <3

RSS 2.0