IdaMärthaSofieEngström!

Jag kan inte förklara med ord hur mycket du betyder för mig. Du är den bästa vännen man någonsin kan ha, du förstår mig helt, du ser när det är något som är fel utan att jag ens behöver säga ett pip. Du kommer alltid ha en enormt stor plats i mitt hjärta, och den kan ingen, då menar jag ingen att kunna ta ifrån dig, utan den tillhör bara dig.
Jag känner mig som ett med dig, jag kan vara mig själv och du accepterar det och tar mig för den jag är. Du är som min syster, och jag är oerhört stolt över det. Du är mitt Allt <3 Jag kommer älska dig tills mitt hjärta slutar slå. En dag utan dig är som en dag utan solsken! Älskar dig <3



Så sitter man här igen?!?

Och i natt igen blir det samma sak, sitter uppe och kan inte sova, =P och vad gör man, jo man sitter och kollar runt på internet, men man hittar ändå inget roligt.
Det skulle vara så himla skönt att gå och lägga sig och kunna somna på en gång, men jag ligger bara där och vänder och vrider på mig, vilket är väldigt störande för mig själv, det ser så skönt ut när Ida ligger i sängen och sover som ett litet barn, och vad gör en annan? jo jag sitter här och ugglar i min ensamhet,

Jag måste verkligen börja skärpa mig och gå och lägga sig som en vanlig människa gör, Jag tror att jag kanske vet vad som är det stora problemet, jag har nog vänt helt och hållet på dygnet, och det är så svårt att vända tillbaka det.. speciellt när man inte har något för sig på dagarna.
Men nu ska det bli ändring, jag ska börja gå och lägga mig i tid,
Börja gå upp hyffsat tidigt, speciellt nu nä man kanske får jobb, då måste man ju vara van att gå upp och passa tider, men sånt har jag heller aldrig haft svårt med, =P

MORGONDAGEN: morgondagen för mig ser ut ungefär så här, gå upp i skaplig tid, plocka lite i lägenheten, ringa pappa och fråga om han kan komma till Norrtan och lämna lite saker. så kan han samtidigt få sina pengar som han ska ha =P "två flugor i en smäll".
gå och handla lite mat och så tills imorgonkväll, tänkte handla lite ost, kex, lite snacks, =) Det låter väl bra det Ida?
sen hoppas jag att klockan har hunnit blivit halv 2, då jag ska möta ida när hon slutat jobba, sen ska vi ta halv 3 bussen hem till Ida, börja plocka lite där och laga mat till Matilda och Kajsa, =) sen hoppas jag att det blir singstar och massor med skratt under kvällen, med trevligt folk, =)

Men nu tror jag faktiskt att jag börjar bli liiiite trött, jag har gäspat några gånger nu iallafall. så man får väl gå och borsta sina tänder och hoppa ner brevid Ida och snacka med kudden (sova) som jag verkligen hoppas på att kunna göra. men gott folk. sov gott & dröm sött, Kramen och Pussen, vi syns på bussen =)


Tröttis




                                                                                // AnnaLindaCarlsson

Ännu en dag!

Ännu en dag med denna förkylning, man blir ju slut i hela kroppen. helt körd. ! Nu vill jag bara att den ska va slut så att man orkar lite mera. =)
Imorgon är det fredag och då är det dags att Partajja lite, får se hur mycket man pallar eftersom att man är sjuk, men vad gör man inte för att få vara med sina nära och kära?!? =)<3
Imorgon blir det singstar, dricka, skratt, roligt folk och mycket mycket mer, !

Jag pratade med Sara i telefonen för en stund sen, och gud vad jag saknar henne, nu var hon uppe i Östersund och hade det roligt, =P Hoppas att jag snart får se dig vännen.

Ida och jag gick en liten promenix ner på stan ikväll för att kolla om jag hade fått några pengar, och jaaa det hade jag, äntligen säger jag.!! att det ska ta sån tid?!? Men nu så finns dom där. =)
Det var ganska kyligt ute men jätte skönt att få komma ut, det är sån skillnad att gå ut och gå på dagen och att gå på kvällen, på dagen är det så att alla är så stressade och springer bara omkring. men på kvällen är det så tyst och mysigt på nått sätt..! =)




HeejHopp!

10/9-2008

Goddagens!
Idag har jag inte gjort ett piss, vilket är väldigt tråkigt.
jag gick upp kl 12, och tänkte åka till norrtälje för att träffa ida, men hon skulle nämligen hem och hämta Tim hemma hos sig för Ida hade bilen till jobbet, så det var ingen idé att åka till norrtan för där fanns ingen Ida att leka med. =P
Jag var med pappa en sväng till Rimbo och handlade lite mat, det blev potatis och fiskbullar (som jag fick laga, eftersom att min kära mor inte är hemma) =)
Sen har jag bara legat på soffan och tagit det lugnt så att man blir av med den här himla förkylningen man fick av att stå i en kall ishall och kolla på hockey. Hade både feber och var förkyld igår när man kom hem,



Hockeyn igår slutatde tyvärr 4-5 till det andra laget.! men matchen var mycket bra och rolig att titta på, speciellt när Ida inte förstår någonting alls, så man var tvungen att förklara vad allt betydde för henne.. Men men hon lär sig väl till slut hon med. =)



Nu vill jag att min Sara ska komma hem, nej men då ska hon åka ännu längre upp i landet, så man kan ju undra när man får träffa henne igen =) Hihi. men du ska veta att du betyder sjukt mycket för mig. Och vi tillsammans är så COOL(AAA) haha, förstår du vad jag menar, men du får hälsa gänget där uppe!  Så hoppas jag att vi ses snart. Saknar dig vännen, En dag utan dig är som en dag utan solsken. <3


Imorgon får jag se vad jag hittar på. kanske ska in och träffa Ida, för hon slutar tidigt =)



Kramen      // AnnaLindaCarlsson

Tisdag!

HejHejHallå!
idag vaknade jag vid 11.00 men låg kvar i sängen ett bra tag. =) till slut gick jag upp och hoppade in i duschen, sen kom Ida hem från jobbet. jag klädde på mig, sen gick vi en promenix i regnet till Flygfyren för att handla lite. kom hem, satt oss och kollade på tv och drack en kopp kaffe, nu håller vi på och gör oss i ordning för att åka till rimbo och kolla på hockey. =)
Nu ska vi börja gå till bussen, skriver senare hur matchen slutade.

HejHoppGummiSnopp! =)

   // AnnaLindaCarlsson

Varför så pigg?!?

HejHej!
Nu sitter jag här och klockan är 04.05 och jag känner mig inte alls trött. något måste vara fel. samma sak var det igår, då gick jag och la mig 05.30. Men det kanske lätt blir så att man sitter uppe hela nätterna för att man inte har något för sig på dagarna nu när man söker jobb. =P
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade när Ida kom hem från jobbet kl 13.30. Ida bor nämnligen hemma hos hennes bror jonnie nu i 3 veckor, så då passar jag på att hålla henne sällskap så att hon slipper vara själv. =)

När jag ändå sitter här och inte har något bättre för mig, så kan jag ju passa på att berätta om helgen som var.

FREDAG: fredagen började med att jag vaknade vid 9 så kom johanna och hämtade mig för vi skulle åka till Täby C och kolla lite, johanna skulle köpa lite smink och kläder, vi hade inte ätit någon frulle så vi satt oss och tog en smörgås, som var så god, men så svår att äta, man fick mat i hela ansiktet. (eller iallafall jag). sen åkte vi hem till mig och tog en kaffe ute i solen, men det var inte så skönt för det blåste storm =P
Johanna var snäll och hjälpte mig att städa mitt rum, som jag hade lovat mamma att göra. Så det var väl lika bra att få det gjort. Sen åkte johanna hem till sig i Rimbo och jag la mig och kollade på en film och tog en liten powernap! =)
Kvällen kom och Ida, Johanna och Christian kom hem till mig och förfestade lite innan vi skulle åka in till Sthlm och clubba lite.!
Tim kom och hämtade oss hemma hos mig och det bar i väg till Stockholm, Tim var så snäll och körde oss ända till tekniska efter mycket tjat.
Vi tog en promenad och till slut kom vi fram till Club Toxic, där det var dans och skratt, Tack för en super kväll hörrni.
Sen vart det dags fö stängning och Stoffe och TomTom kom och hämtade oss, mycket snällt.
Jag och Ida klev av hemma hos mig för att sova, men det blev lite pasta som fyllekäk men sen somnade vi som stockar båda två.

En bild på mig och Ida från kvällen:



LÖRDAG: Jag och Ida vaknade klockan 16.00, vi gick upp, åt "frukost" sen åkte vi hem till Ida för att baka bullar, men det var redan gjort när vi kom. Mamma Nina hade fixat det. så vi tog oss en kopp kaffe och en nybakad bulle, Mycket gott må jag säga. sen åkte vi hem till mig igen och la oss i soffan, kollade lite på tv, och sen var klockan jätte mycket, så vi hoppade in i duschen, klädde på oss och sminkade oss, för vi skulle till Danne och Camilla på sing star kväll, men när vi var på väg in till Norrtälje fick Ida ett sms på sin mobil där det stog: - Vi går och lägger oss. Så jag och Ida hade ingen aning om vad vi skulle göra i Norrtälje klockan ett på natten, Så vi fick oss en åktur av Jimmy och Jessica inne i Norrtälje, och sen var dom snälla och körde oss till Asplund där Tim och gänget var på party, så när vi väl hade kommit fram så mötte en full Tim oss på vägen och vi följde med till festen, alla var trevliga och glada, men eftersom att klockan var så mycket så varade festen inte allt för länge för oss, så vi fick med oss några och så gick vi en nattpromenix in till Rimbo och sov hemma hos Tim. =)


SÖNDAG: i söndags gjorde vi inte allt för mycket. Vi vaknade hemma hos Tim, han åkte och jobbade och jag och ida tog en pizza, sen så tog vi bussen hem till mig, la oss i soffan och kollade på "vem vet mest" tror jag att det hette. =) Jonnie och Nina kom och hämtade Ida och mig så åkte vi hem till ida, tog en kaffe och sen in till Norrtälje (hem till Jonnie), Jonnie åkte till Jennie, Nina åkte hem, och jag och Ida stannade i Jonnies lägenhet. kollade lite på tv, skrattade, hade mys i soffan och satt vid datorn. Ida somnade vid 00.00 tror jag, eftersom att hon skulle upp och jobba, men som jag sa tidigare så satt  jag uppe och kollade runt på datorn, och till slut gick jag och la mig och somnade. =)


Tack för en toppen helg allihopa.!

Nu ska jag fösöka sova. =P

HejHopp! 
            
           // AnnaLindaCarlsson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0